Vinduesvask

Vi sørger for skinnende og rene vinduer

Professionel og grundig vinduesvask til private

Er du træt af at vaske vinduer, eller er det svært at nå de allerøverste? Og bliver resultatet aldrig, som du havde drømt om med rene vinduer uden striber og mærker?

Så lad Tulstrup Ejendomsservice & Vinduespolering klare opgaven for dig. Vi har mere end 25 års erfaring med vask af vinduer for private i Holte, Hørsholm, Skævinge, Hillerød og resten af Nordsjælland.

Få servicefradrag på rene vinduer

Der er servicefradrag på rengøring i private hjem. Det betyder, at du også kan trække vask af vinduer fra i skat. Servicefradraget gælder både for indvendig og udvendig vask af vinduer i private boliger, så det kan være en god grund til at vælge vores effektive service til.

Slip den dårlige samvittighed, vink farvel til beskidte vinduer, og lad os gøre det, vi er bedste til –vinduesvask og skinnende rene vinduer.

Pålidelige, hurtige og klare aftaler hos os

Når du vælger at lade os stå for vinduesvask hjemme hos dig, får du:

  • Erfarne vinduespudsere
  • Arbejde udført i høj kvalitet
  • ​Vinduesvask til konkurrencedygtige priser
  • ​Klare aftaler, der holder
  • ​Ekstra service med døgntelefon, når uheldet er ude

Har du et solcelleanlæg på din ejendom, kan vi derudover tilbyde solcellevask. Du skal ikke selv op på stiger og vaske solcellerne, og du får mest muligt ud af solens energi.

Kontakt os for en pris på vask af vinduer

Få smukke og rene vinduer med det samme. Ring til Tulstrup Ejendomsservice & Vinduespolering, og vi laver et tilbud til dig – selvfølgelig altid til gode priser.

Kontakt os i dag