Solcellevask

Solcellevask betaler sig

Skal du bruge hjælp til vask af solceller?

Har du solceller? Så er det vigtigt, at de bliver vasket regelmæssigt, så du kan udnytte energien mest optimalt. Det kan vi hos Tulstrup Vinduespolering hjælpe dig med. Vi tilbyder professionel vask og rengøring af solceller samt vedligeholdelse af solceller for private boligejere i bl.a. Hillerød, Hørsholm, Holte, Skævinge og det øvrige Nordsjælland.

Hvordan virker solceller?

Solceller virker overordnet set ved, at solens stråler rammer solcellerne, og dermed produceres der solenergi. Er dine solceller beskidte og snavsede, vil solcellernes effektivitet falde, fordi solstrålerne ikke vil kunne ramme solcellerne tilstrækkeligt.

Det kan derfor godt betale sig at investere i vask af solceller, så de bliver lige så rene som dine vinduer. Det er nemlig det samme snavs, støv og pollen, der sætter sig på solcellerne som på vinduerne.

Hvordan foregår solcelle-rengøring?

Vi har alt det nødvendige udstyr, der skal til, for at kunne udføre professionel solcelle-rengøring. Herunder et særligt vaskeanlæg, som giver os mulighed for at kunne tilgå dine solceller og rense dem, så de fremstår rene og skinnende. Så kan de igen udnytte solens energi på bedst mulig vis.

Hvad skal du være opmærksom på ved rens af solceller?

Når du skal have udført rensning af solceller, er det vigtigt, at du kun anvender vand eller evt. rengøringsmidler, der er specielt fremstillet til solcellevask. Undgå at bruge almindelige rengøringsmidler. Og undgå også at bruge skarpe genstande eller højtryksrenser, der kan ridse dine solceller. Brug i stedet for en blød klud eller svamp til vask og vedligeholdelse af solceller.

Hvornår er det bedst at udføre rengøring af solceller?

Det kan være en fordel af udføre vask af solceller i regnvand, da de på den måde kan undgå kalkaflejringer på solcellerne, som kan minimere effektiviteten. Undgå at rengøre panelerne i solskin. Dels fordi solcellerne bliver meget varme, men også fordi det er her, du får mest mulig energi ud af panelerne. Udfør i stedet solcelle-rengøring om morgenen eller om aftenen.

Det kan også betale sig at vente med rengøring af solceller til pollensæsonen er overstået.

Kontakt os for professionel vedligeholdelse af solceller

Lyder det til, at vi kunne være de rette til at hjælpe dig med vask af solceller eller rens af solceller? Så kontakt os gerne allerede i dag. Så sørger vi for, at du får en god pris på solcellevask.

Kontakt os i dag