Bolandsvej 40//3320 Skævinge//
Telefon: 40 50 60 67// E-mail: post@klar-rude.dk
Ejendomsservice2018-10-15T05:43:20+00:00

Ejendomsservice i Nordsjælland

Vi leverer totalservice i form af haveservice og ejendomsservice i Nordsjælland

Tulstrup Ejendomsservice og Vinduespolering udfører en bred vifte af serviceopgaver, hvor vores kernekompetence er vinduespolering. I forbindelse med denne service, tilbyder vi samtidig øvrig ejendoms- og haveservice i Skævinge og omegn.

Vi har mere end 25 års erfaring med ejendomsservice i Nordsjælland, så har I behov for et firma med god erfaring og stabile medarbejdere, er det Tulstrup Ejendomsservice, I skal have ringe til. Hos os lægger vi stor vægt på at levere et job i høj kvalitet, når vi påtager os en opgave. En anden ting der er afgørende for, at kunderne vælger os som samarbejdspartner, er at de ved, vi overholder vores aftaler. Vi går til alle vores opgaver med gåpåmod, punktlighed, dedikation og øje for detaljerne.

Når vi påtager os en opgave, så kan I forvente, at vi møder frem med det nødvendige værktøj, og de redskaber der skal bruges. Vi anser ikke en arbejdsopgave som udført, før vi har ryddet op efter selv, så der ser pænt ud.

6 gode grunde til at vælge os til at udføre ejendomsservice!

  • Vi har mange års erfaring med have- og ejendomsservice i Nordsjælland
  • Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på at udføre ejendomsservice til en fornuftig pris
  • Vi tilbyder en totalløsning, og er ikke for fine til at ordne andre viceværtopgaver, når vi er i gang
  • Vi efterlader ikke rod, men rydder tværtimod op efter os
  • Vi bidrager til et rent miljø i både arbejdsgang og valg af produkter
  • Vi tilbyder både engangsløsninger og abonnementsordninger

Få et uforpligtende tilbud!

Overvejer I at få hjælp til jeres ejendomsservice, så tøv ikke med at kontakte os – vi kan garantere et arbejde i høj kvalitet og til en fornuftig pris. Hos os afgiver vi uforpligtende tilbud på både engangsløsninger eller faste ordninger, såfremt man ønsker, at vi kommer forbi regelmæssigt og udfører have- og ejendomsservice i hjemmet eller på arbejdspladsen i Nordsjælland. Ring til os på 40 50 60 67 og lad os tage en snak om jeres behov. Foretrækker I at skrive, kan I sende os en besked via kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
Lidt stof til eftertanke fra “Videncenter for Arbejdsmiljø”